Promo Tour Dice Musica 16 april

De Ter Aarse Drum- & Showband Dice Musica ’83 houdt zaterdag 16 april een Promo Tour. Na twee Corona jaren en vele lockdowns verder laten de Ter Aarse muzikanten zien en horen dat ze er nog steeds zijn. Onder leiding van Michel Guldenmundt is er de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een vernieuwd repertoire. Bekende nummers als “Ik heb je lief” van Paul de Leeuw en “Nee niet zeggen hoe ik leven moet” van Frans Duijts sieren de lijst met nieuwe nummers. Maar ook een heerlijke polka als Böhmischer Traum staat op de lessenaar. 

Zaterdag 16 april zal Dice Musica als eerst in Langeraar optreden. Om 9.00 uur starten ze bij de Langeraarse kerk en marcheren naar de winkels, waar ze een aantal nummers ten gehore brengen. Om 10.00 uur strijken ze neer in het winkelcentrum van Kudelstaart. Daar zullen zij op diverse plekken het publiek vermaken met hun gezellige muziek. Als laatst zullen zij optreden om 11.00 uur in winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn. Benieuwd naar het vernieuwde repertoire? Kom gerust kijken en luisteren. 

Voor iedereen die kennis wil maken met muziek en het leren bespelen van een muziekinstrument of al een muziekinstrument bespeelt, heeft Dice Musica een kennismakingsaanbod. Zij bieden 8 kennismakingslessen aan voor slechts € 25,-. In mei en in september starten de lessen. Iedere les duurt 30 minuten en wordt door een professionele instructeur gegeven. Je kunt leren spelen op de trompet, cornet, bugel, trombone, bariton of zelfs op de saxofoon. Er zijn blokfluit lessen en voor wie niet van het blaaswerk houdt, worden er ook slagwerklessen aangeboden. De lessen worden gegeven in het clubgebouw in Langeraar. Je kunt je aanmelden door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06 24 91 53 14 of een e-mail naar bestuur@dice-musica.nl