Komende optredens

Na een succesvolle Promo Tour op zaterdag 16 april in Langeraar, Kudelstaart en Uithoorn trekken de Ter Aarse muzikanten hun uniform weer aan voor de komende optredens. Op Koningsdag is Drum- & Showband Dice Musica ’83 te zien en te horen in Ter Aar en in De Kaag. Om 9.30 uur lopen de muzikanten een ronde door Ter Aar en openen om 10.00 uur Koningsdag op het Lindenplein. Daarna vertrekken ze naar De Kaag om daar een optocht te lopen en Koningsdag muzikaal te openen. Op Bevrijdingsdag loopt Dice Musica mee in de fakkeloptocht in Katwijk. 
 
De agenda stroomt vol met leuke optredens. De afgelopen twee jaar heeft de Ter Aarse muziekvereniging nauwelijks kunnen optreden. Velen hebben lang thuis moeten zitten en hebben weinig kunnen doen aan het uitoefenen van hun hobby. Voor iedereen die kennis wil maken met muziek en het leren bespelen van een muziekinstrument of al een muziekinstrument bespeelt, heeft Dice Musica een kennismakingsaanbod. Zij bieden 8 kennismakingslessen aan voor slechts € 25,-.
 
In mei en in september starten de lessen. Iedere les duurt 30 minuten en wordt door een professionele instructeur gegeven. Je kunt leren spelen op de trompet, cornet, bugel, trombone, bariton of zelfs op de saxofoon. Er zijn blokfluit lessen en voor wie niet van het blaaswerk houdt, worden er ook slagwerklessen aangeboden. 
 
Je kunt je aanmelden door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06 24 91 53 14 of een e-mail naar bestuur@dice-musica.nl