Promo Tour Dice Musica 7 mei

De Ter Aarse Drum- & Showband Dice Musica ’83 heeft op Koningsdag opgetreden in Ter Aar en De Kaag. Wie goed heeft geluisterd, heeft kunnen horen dat de enthousiaste groep muzikanten een geheel vernieuwd repertoire ten gehore brachten. Onder leiding van Michel Guldenmundt is er de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het vernieuwde repertoire. Bekende nummers als “Ik heb je lief” van Paul de Leeuw en “Nee niet zeggen hoe ik leven moet” van Frans Duijts sieren de lijst met nieuwe nummers. Maar ook een heerlijke polka als Böhmischer Traum staat op de lessenaar. 

De dag na Koningsdag bracht Dice Musica een serenade aan oud lid Lenneke, welke in het huwelijk trad met haar Cees. In IKC de Vaart in Ter Aar werd het bruidspaar een muzikale hulde gebracht. Op donderdag 5 mei reizen de Ter Aarse muzikanten af naar Katwijk, waar ze met drie andere muziekverenigingen de fakkeloptocht muzikaal begeleiden. 

In navolging van de Promo Tour van 16 april zal er een Promo Tour worden gehouden op zaterdag 7 mei. De Tour start om 9.00 uur in Ter Aar waar Dice Musica zal optreden in het winkelcentrum. Daarna zal om 10.00 uur het Feest op het Plein in Zevenhoven muzikaal worden geopend. Vanaf 11.00 uur zijn de Ter Aarse muzikanten te zien en te horen in Nieuwkoop op het Regthuysplein en het Kennedyplein. Benieuwd naar het vernieuwde repertoire? Kom gerust kijken en luisteren!

Wil jezelf meedoen en ben je enthousiast geworden? Wil je deel uitmaken van een gezellige club waarbij muziek maken en samen plezier maken samen hand in hand gaan? Voor iedereen die kennis wil maken met muziek en het leren bespelen van een muziekinstrument of al een muziekinstrument bespeelt, heeft Dice Musica een kennismakingsaanbod. Zij bieden 8 kennismakingslessen aan voor slechts € 25,-. 

In mei en in september starten de lessen. Iedere les duurt 30 minuten en wordt door een professionele instructeur gegeven. Je kunt leren spelen op de trompet, cornet, bugel, trombone, bariton of zelfs op de saxofoon. Er zijn blokfluit lessen en voor wie niet van het blaaswerk houdt, worden er ook slagwerklessen aangeboden. De lessen worden gegeven in het clubgebouw in Langeraar. Je kunt je aanmelden door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06 24 91 53 14 of een e-mail naar bestuur@dice-musica.nl.