Vier de kerst met Dice Musica!

Onze jaarlijkse kerstactie is weer van start gegaan!

 

Ook dit jaar mag de Nordmann kerstboom niet ontbreken in jouw huis of in de tuin. Het is een mooie volle brede boom, heeft weinig uitval van naalden, heeft stevige takken en ruikt ook nog eens heerlijk. Wie wil dat nou niet? Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

 

De welbekende kerststerren zijn natuurlijk ook weer te vinden in ons assortiment. Voor wie niet van de rode kerststerren houdt, hebben we nu ook roze en witte kerststerren ingekocht. Voor ieder wat wils!

Bestel nu een kerstboom via onze webshop www.kerstactie.store of mail naar bestuur@dice-musica.nl. Wil je liever bellen of appen? Dat kan ook naar 0624915314.

De kerststerren staan niet in de webshop, maar zijn wel te bestellen via bovengenoemde gegevens.

 

Gratis bezorging in de gehele gemeente Nieuwkoop!