Win een serenade bij jou in de straat!

Drum- en Showband Dice Musica ’83 bestaat dit jaar 40 jaar!

In samenwerking met Winkelcentrum Ter Aar en Van der Laan Groepsvervoer uit Nieuwkoop geven wij hierom maar liefst 40 serenades weg.

Datum: zaterdag 1 april 2023 (tussen 9.00 – 17.00 uur)
Locatie: Gemeente Nieuwkoop
Kosten: GRATIS


Hoe werkt het:

Wil jij iemand verrassen met een muzikale serenade? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Wil je iemand bedanken voor iets bijzonders? Of gewoon omdat je het leuk vindt? Geef degene die jij wilt verrassen met een muzikale serenade op via een formulier welke af te halen zijn in de winkels van het winkelcentrum Ter Aar of stuur een e-mail naar bestuur@dice-musica.nl. Vul het formulier in en lever deze voor 24 maart in bij Dierplezier, het Fruitpaleis of Vrijhoeven Financieel Advies op het Lindenplein in Ter Aar. Uiterlijk 25 maart krijg je bericht of je bij 1 van de 40 serenades hoort.

De serenades worden gebracht op zaterdag 1 april tussen 9.00 en 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en de serenades vinden plaats in de gemeente Nieuwkoop.

Hopelijk tot dan!!