Van Jong tot Oud

Eerste 4 lessen zijn een proefperiode en dus GRATIS! Als er na de 4 lessen nog steeds interesse is, kan je je inschrijven voor de vervolglessen (€25,- per persoon). Schrijf je nu in!

Ontdek ‘Van Jong tot Oud’! Een supertof project waar iedereen welkom is, of je nu met het hele gezin aanschuift of gewoon een individu. Wij zoeken juist mensen van alle leeftijden zonder enige ervaring in muziek maken. Gedurende 12 weken, elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, stappen we samen in de wereld van muziek. Laat je verrassen door de kracht van gezelligheid, creativiteit, en ontdek de vreugde van samen muziek maken.

Je zult versteld staan van de snelle vooruitgang die je zult boeken, zelfs zonder eerdere ervaring. En het hoogtepunt van dit avontuur? Een betoverend eindconcert waarin we samen schitteren en laten zien wat we hebben geleerd. Of je nu op de basisschool zit of al met pensioen bent, iedereen kan muziek maken!

VJTO Club (6 tot 12 jaar)

Stap binnen in de muzikale wereld van ‘Van Jong tot Oud Club’! Speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen van 6 tot 12 jaar. Het kunnen ze op een leuke en speelse manier kennismaken met verschillende muziekinstrumenten, terwijl ze de beginselen van noten lezen ontdekken. Deze groep biedt een veilige omgeving waar kinderen vrij kunnen verkennen, experimenten en groeien op hun eigen tempo. Of ze nu al dromen van een carrière in de muziek of gewoon op zoek zijn naar een creatieve uitlaatklep, bij ons is iedereen welkom!

VJTO Orkest (12+ jaar)

Voor degenen boven de 12 jaar presenteren wij met trots het ‘Van Jong tot Oud Orkest’! Een unieke gelegenheid voor (jong)volwassenen om op een door henzelf gekozen instrument de beginselen van muziek te leren en samen leuke nummers te spelen. Twijfel je nog over welk instrument het beste bij je past? Geen probleem! Tijdens de eerste les behandelen we uitgebreid alle instrumenten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Of je nu wel of geen ervaring hebt, iedereen ontdekt zijn talent!