Sponsoren

Vindt u Dice-Musica ’83 ook een mooie muziekvereniging en kijkt en luistert u met veel plezier naar de verschillende optredens? Dan snapt u vast ook dat oefening een vereiste is. Het onderhouden van de vereniging kost geld. Denkt u maar eens aan de uniformen, instrumenten, zaalhuur maar ook de organisatie van activiteiten en evenementen. Onze inkomstenbronnen bestaan uit contributie, donateursbijdrage, sponsoring, vergoeding voor optredens en de opbrengst van het ophalen van oud papier.

Wilt u ook wat bijdrage aan Dice Musica ’83? Dat kan door een donatie te doen op NL36RBRB0789856999. Ook kunt u als bedrijf de vereniging steunen door te sponsoren. In ruil hiervoor kan uw logo vermeldt worden op de website en op onze materiaal wagen.

Een andere manier om Drum- & Showband Dice Musica ’83 te steunen en kans te maken op prachtige prijzen is door mee te doen aan de VriendenLoterij. 50% van uw inleg gaat direct naar de clubkas van Dice Musica ’83 en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Ga snel naar de website van de Vriendenloterij of bel 0900 300 1400 (10cpm) en speel vandaag nog mee!

Ook kunt u vanaf €12,50 per jaar al donateur worden van Dice Musica ’83. Wilt u meer informatie over onze sponsorplannen? Mail dan sponsoring@dice-musica.nl