Dirigent

Michel Guldenmundt is vanaf augustus 2020 de nieuwe dirigent/arrangeur bij Drum- en Showband Dice Musica ’83. Michel geeft al vanaf zijn 18e jaar professioneel les bij diverse verenigingen in heel Nederland, zijn hart ligt met name bij de marchingbands en de dweilorkesten. Als oprichter en arrangeur van Feestkapel De Blaasbalgen uit Leidschendam kreeg hij de meeste bekendheid en onder andere daardoor kon hij in 2013 fulltime gaan werken als dirigent/muzikant. Naast het lesgeven en arrangeren voor “zijn” vereniging waar hij aan les geeft, speelt hij ook slagwerk in de Swing Dixielandband, dit is een semi professioneel groepje muzikanten die zo’n 100 keer per jaar optreden in Nederland en ver buiten deze landsgrenzen.

Michel is ook nog eigenaar van het, in middels ook in Ter Aar, bekende MACentertainment. Dit bedrijf bemiddeld tussen opdrachtgever en muzikanten/verenigingen. Tijdens de Halloween, sinterklaas en kerstperiode zijn er via MACentertainment zo’n 125 optredens te verdelen en daar profiteren veel muzikanten van mee, maar ook de rest van het jaar heeft men overal altijd muziek nodig, dus van drumband tot jazz orkest, MACentertainment denkt graag met de klant mee!

Michel is tijdens zijn muzieklessen bij onder andere Dice Musica:

  • Streng met een knipoog
  • Zorgt voor het plezier in het muziek maken
  • En werkt naar een maximaal resultaat bij de muzikanten

Michel is van origine een klassiek slagwerker maar had als tweede instrument de trompet gekozen. Door een aangezichtsverlamming in april 2012 is dit instrument helaas niet meer te bespelen voor hem, maar haalt hij zijn motivatie uit het lesgeven en overbrengen van de liefde voor muziek. Michel is met name sterk in het verbinden tussen het blaaswerk en het slagwerk en zorgt er voor dat alle arrangementen op maat voor iedereen wordt geschreven.