Kennismakingslessen Dice Musica

Na twee Corona jaren en vele lockdowns verder is Drum- & Showband Dice Musica ’83 weer vol aan de slag gegaan om zich voor te bereiden op de komende buitenoptredens. De afgelopen twee jaar heeft de Ter Aarse muziekvereniging nauwelijks kunnen optreden. Velen hebben lang thuis moeten zitten en hebben weinig kunnen doen aan het uitoefenen van hun hobby. Voor iedereen die kennis wil maken met muziek en het leren bespelen van een muziekinstrument of al een muziekinstrument bespeelt, heeft Dice Musica een kennismakingsaanbod.

Zij bieden 8 kennismakingslessen aan voor slechts € 25,-. In mei en in september starten de lessen. Iedere les duurt 30 minuten en wordt door een professionele instructeur gegeven. Je kunt leren spelen op de trompet, cornet, bugel, trombone, bariton of zelfs op de saxofoon. Er zijn blokfluit lessen en voor wie niet van het blaaswerk houdt, worden er ook slagwerklessen aangeboden.

Je kunt je aanmelden door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06 24 9153 14 of een e-mail naar bestuur@dice-musica.nl