Taptoe VHC van der Star Ter Aar 2024

TER AAR – Drum- en Showband Dice Musica ’83 organiseert ook dit jaar weer de Taptoe Ter Aar, dat plaatsvindt op zaterdag 29 juni. Dit jaar heeft VHC van der Star haar naam verbonden aan de taptoe. Hierom heet het dan ook: Taptoe VHC van der Star Ter Aar.

Het programma begint om 19.00 uur met een mars door het dorp door alle deelnemende muziekverenigingen. Om de vijf minuten vertrekt een muziekvereniging vanaf IKC de Vaart met ieder een eigen route waarna ze allemaal eindigen op het Lindenplein. De route passeert het kruispunt Aardamseweg/Essenlaan/Vosholstraat, waar iedereen alvast een glimp kan opvangen van alle deelnemende muziekverenigingen.

Om 20.00 uur start de taptoe op het Lindenplein met een breed en afwisselend programma. Het wordt geopend door Dice Musica 4 Kids en de muzikanten van het project Van Jong tot Oud. Vervolgens treden Drumfanfare Crescendo uit Krimpen aan de Lek, Showband KDO uit Groessen, Wereldkampioen 1st division Excelsior uit Renkum en uiteraard Drum- & Showband Dice Musica ’83 op.

De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke finale, waarin Blijf bij mij Heer en het Wilhelmus worden gespeeld. Na afloop marcheren alle muziekverenigingen van het Lindenplein terug naar IKC de Vaart.

Dit jaar zullen er weer tribunes op het Lindenplein staan. De toegang tot het evenement is geheel gratis, zowel voor zit- als staanplaatsen. We raden aan om op tijd te komen om een plek op de tribune te bemachtigen.

Dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van vele vrijwilligers, de Vrienden van Taptoe Ter Aar, de vele sponsoren en uiteraard de muzikanten. Wilt u een financiële bijdrage leveren? Donaties zijn welkom op bankrekeningnummer NL 36 RBRB 0789 8569 99 ten name van Drum- & Showband Dice Musica ’83.

We hopen u te zien op zaterdag 29 juni voor een feestelijke en muzikale avond!

 

LOGO VHC
Taptoe-Ter-Aar-2023-61